In de krant: Nieuwe locatie voor Ondernemersladder Soest

Nieuwe locatie voor Ondernemersladder Soest

SOEST – Het is zover! Ondernemersladder heeft een mooie locatie gevonden in Soest. In het pand van ICEworld betrekken leden van de coöperatie de zijvleugel.

Annemiek Ramaekers, Christine Coenen, Vivianne Borger, Marcel Adriani en Ellen van Loon richten als als eersten een kantoorruimte in op de begane grond.

Er zijn flexplekken in de inspirerende centrale ruimte en een trainings- en vergaderruimte. Deze ruimte zal bovendien dienstdoen als ontmoetingsplek voor ondernemers en leden van de coöperatie.

Kortom: een inspirerende plek waar ondernemers hun krachten kunnen bundelen, met elkaar kunnen sparren en twee keer per maand op vrijdag een borrel kunnen drinken.

Ondernemersladder Soest is een initiatief van lokale ondernemers dat startende en bestaande ZZP’ers/MKB-ondernemers uit Soest, Baarn en Bunschoten ondersteunt in hun ondernemerschap.

Via de Ondernemersladder worden lokale ondernemers  geholpen met het opstarten, doorstarten en door ontwikkelen van hun onderneming en hun ondernemersvaardigheden. Ervaren ondernemers kunnen met elkaar sparren en binnenkort trainingen toegespitst op hen volgen.

Meer informatie? Vivianne Borger 06-36516398