Christine Coenen – Have Fun In Sales

Ik help bedrijven en ondernemers met het optimaliseren van hun verkoop-en klantgesprekken zodat ze meer klanten krijgen en behouden!

‘Christine, Je haalt bij mij de ‘angst’ van het verkopen af en hebt me geleerd dat geloven in wat je kunt en weten wat je waard bent een succesvollere manier is om met opdrachtgevers in gesprek te gaan.’ Een compliment dat ik kreeg van een deelnemer. Gelukkiger kun je me niet maken. Dan is mijn missie geslaagd!

Mensen worden pas succesvol in verkopen als ze het ook echt leuk vinden! Ik vind het geweldige uitdaging om mensen uit de weerstand te halen en ze te laten ervaren dat verkopen, en alles wat daarmee samenhangt, niets anders is dat het helpen van je klant! Inzicht krijgen in jezelf, reflecteren op je gedrag en je manier van communiceren is hierbij van cruciaal belang

Mijn stijl van trainen en coachen wordt door deelnemers vaak omschreven als zeer praktijkgericht, down-to-earth, levendig en met een flinke dosis humor en zelfspot. Mijn jarenlange ervaring in de verkoop zet ik volop in tijdens mijn trainingen.

Testimonials:

De ondernemersladder deelt veel ervaring en kennis met (startende) ondernemers. Dit maakt ondernemen makkelijker, leuker en succesvoller!

Naast het coachen van een aantal startende ondernemers die lid zijn van de ondernemersladder, verzorg ik regelmatig trainingen voor de deelnemers. Onderwerpen die hierbij aan bod komen zijn:

  • hoe trek ik klanten aan?
  • hoe voer ik een succesvol verkoopgesprek?
  • hoe communiceer ik op klantgerichte wijze?
  • hoe reageer ik op klachten van klanten?

Contactgegevens
Website: www.havefuninsales.nl
Email: christine@havefuninsales.nl
T +31 6 24759267
linkedin | twitter Facebook | Instagram