Marcel Adriani – Achttien

Jouw partner in administratie

Dag, ik ben Marcel Adriani. Met mijn bedrijf Achttien bv (www.achttien.online) doe ik de administratie voor startende ondernemers, voor ZP-ers en voor MKB-ondernemingen. Wij zorgen er voor dat de administratie altijd in orde is, en dat de belastingaangiftes op tijd de deur uit gaan. En via onze website kijk je altijd direct mee in de administratie.

Zelfstandigen (ZP-ers) kunnen via de site van Achttien bv de urenregistratie bijhouden. Vanuit de registratie kunnen dan automatisch de facturen verzonden worden, en, als je daar met je bank een contract voor hebt, kunnen de facturen ook automatisch geïncasseerd worden.

Voor MKB-ondernemingen verzorgen wij de gehele administratie: wij boeken de bankmutaties, de verkoop- en inkoopfacturen, doen de BTW-aangifte en eventueel zelfs de aangifte vennootschapsbelasting.

Heb je personeel: ook de salarisadministratie wordt verzorgd door Achttien bv. Alle mutaties worden verwerkt, de werknemers krijgen de loonstroken via de speciale app of via e-mail, en jij hebt via ons loon-portal inzicht in je personeelsbestand. Uiteraard worden aangiftes loonheffing volledig en tijdig verzorgd.

Speciaal voor De Ondernemersladder

Heb je het trainingsprogramma van De Ondernemersladder gevolgd en begin je daadwerkelijk met je onderneming? Gefeliciteerd! Achttien bv zorgt dat je over de administratie geen zorgen hebt, en dat al vanaf €75 per maand. Maar omdat je via De Ondernemersladder begonnen bent krijg je gedurende het eerste jaar dat wij je administratief bijstaan 20% korting op de geldende tarieven.

Wij willen graag voor je aan het werk. Kijk op www.achttien.online wat wij voor je kunnen betekenen.

Contactgegevens

Website: www.achttien.online
Email: info@achttien.online
Telefoon: 085-002 1118
Facebook: https://www.facebook.com/achttienbv